Onze website is vernieuwd!

Aangezien onze bestaande website omgezet moest worden naar een nieuwere versie van het platform waar deze op draait, is besloten om gelijk de gehele website te vernieuwen. Geprobeerd is om de website overzichterlijker te maken. Maar de belangrijkste veranderingen zijn gebeurd 'acher de schermen'. Een nieuw leden administratiesysteem gekoppeld aan ons boekhoudsysteem is de belangrijkste verandering. Voor de secretaris en de penningmeester is dit een aanzienlijke verbetering.


Op het eerste gezicht ziet de website er hetzelfde uit. Het inloggen kan vanaf elke pagina rechtsboven. Vaste onderdelen zoals de Homepagina, ons discussieplatform voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen (Forum), de Agenda en de Nieuwspagina. De laatste twee zijn wat overzichtelijker gemaakt. Aan de nieuwspagina wordt nog gewerkt aan de integratie van nieuwsfeiten van andere erfgoedorganisaties.

 

 

Onderaan op elke pagina is een speciaal menu "Direct naar". Van hieruit heb je onder andere toegang tot een beperkte inzage in onze ledenadministratie: Voor leden. Dit kan uiteraard alleen als je bent ingelogd als lid en is voor een deel niet toegankelijk voor onze donateurs. Daar aangekomen zie je onderstaand submenu.

Maar je kunt van hieruit ook ons muurschildje bestellen. Toegang tot het archief en in het smoelenboek een overzicht van de bestuursleden en de raad van advies.

De komende tijd zal dit menu worden uitgebreid. We houden je op de hoogte.

 

 

Standaard krijg je een overzicht van de leden van de vereniging. Beperkte gegevens zijn zichtbaar: naam, roepnaam, woonplaats en de status van het pand. Er is een zoekfunctie en je kunt selecteren op de status van het pand en/of de woonplaats. Zo kun je gelijk zien wie er lid of donateur is in je eigen woonplaats.

Zou je contact met een mede-lid willen hebben, laat het dan even weten aan onze ledenaministratie. Zij kunnen mogelijk het contact tot stand brengen. Je kunt via dit submenu ook inzage krijgen in je eigen gegevens. Ook is er de mogelijkheid om je gegevens te wijzigen.

Er is nog een verwijzing naar "mijn ervaringen". Dit is nog in ontwikkeling en is bedoeld om aan te geven op welke terreinen je al ervaring hebt opgedaan: b.v. restauratie, versterking, verduurzaming, etc. Dit kan worden gebruikt door het bestuur om, in voorkomende gevallen, je te benaderen of je bereid bent kennis en ervaring op het aangegeven terrein te delen met anderen. Bijvoorbeeld tijdens een bijeenkomst.

Schermafbeelding 2024 05 16 om 09.44.45

 

 

 


 

 

 

 

1000 Characters left


Informatie VGME

Vereniging Groninger Monument Eigenaren

Postadres
Hoofdweg 171
9681 AD Midwolda

Kamer van Koophandel
068679785

Bankrekening
NL11 INGB 0007 6939 59

Mail
secretariaat@groningermonument.nl

Contact